Ik zal me even voorstellen

Mijn naam is Marcha van Gaal ik ben moeder van 2 zoons Anthony en Timothy allebei nog jong. Ik ben getrouwd en woonachtig in Wouw. Vandaar ook de naam van mijn salon.

Ik heb 16 jaar in de zorg gewerkt als verzorgende IG van thuiszorg, gehandicaptenzorg naar verpleeghuis/verzorgingshuis. Met als laatste plekje voor dat ik stopte jullie welbekende Onze stede in Steenbergen. Na het stoppen in de zorg ben ik de opleiding pedicure gaan doen. Met veel passie stapte ik in deze nieuwe opleiding.

In mei 2020 kregen we de eerste corona lockdown en dacht ik nu de juiste tijd om mijn bedrijf te starten. Even geen school dus laat ik alle papieren al in orde maken. Dat als ik mijn diploma in handen heb ik gelijk met volle moed kan starten

Zo gezegd zo gedaan, in Juni 2020 geslaagd voor de basis pedicure en gelijk aan de slag gegaan. Eerst ambulant dat betekend bij de mensen aan huis. In september kreeg ik de kans om in Beautycenter Puur in Wouw 3 dagdelen te komen pedicure. Een vaste plek waar ik kon werken. O wat bevalt me dat goed. met pijn in mijn hart ga ik dan ook stoppen in Puur bij Wouw, en ga naar Roosendaal op het Tolbergcentrum verhuizen.

In november was ik bij een klant en we kwamen aan de praat over een eigen salon. Niets wetende kreeg ik een paar uur later een berichtje van mijn klant met een linkje naar ruiterstallen 22 in Steenbergen. Snel kijken of dit iets is voor mij. Ik was zo enthousiast dat ik gelijk gebeld heb. Ik kon een week later komen kijken en zag gelijk al mijn eigen salon tot leven bloeien.

De ruimte is misschien niet groot maar wie weet wat de toekomst ons zal brengen.

Februari 2021:

Vanaf nu ben ik Medisch Pedicure, heb met succes mijn opleiding af gerond.

Extra Specialisme:

  • Pedi Zorg
  • Sport en pedicure
  • magnesium behandeling
  • voeten verwen behandeling
  • magnesium behandeling